Na upit

RAJ za svih…

  • Otok Korčula, naselje Lumbarda (pored grada Korčule)
  • Dvije stambene zgrade svaka sa desetak stanova
  • 50 metara od mora i kupanja
  • Uređena okućnica, terase, vrtovi, parkirališta, otvorene garaže
  • Svi stanovi novo preuređeni, namješteni i opremljeni
  • Božanski pogled na Lumbardu, otočiće, Pelješki kanal
  • Veliki izbor
  • Energetski razred : B i C
  • Ref: 180/712

Lumbarda je gradić koji značajno doprinosi turističkom proizvodu na otoku Korčuli. Sa svojim prirodnim pogodnostima i kvalitetnom turističkom ponudom, od smještajnih kapaciteta, uređenih pješčanih plaža, vrhunskih vina, obiteljskih gospodarstava, restoranima, aktivnim odmorom, pa ponudom brojnih događanja tijekom sezone, izletima, privlači brojne goste koji već desetljećima rado za svoj odmor biraju upravo Lumbardu.

Ovaj “RAJ za BON REPOS” se nalazi na manjem poluotoku, zapadnom dijelu uvale unutar koje se smjestila Lumbarda, 50 metara od mora i plaže, na terenu površine 1300 m2. Sastoji se od dvije odvojene stambene jedinice svaka od po 10-tak stanova te parkiralištima i garažama.

Potencijalnim kupcima nudimo širok i otvoreni izbor: od manjeg studio apartmana do 4-sobnog stana. Svi stanovi imaju bežični internet, Sat-TV uređaj, klimatizaciju, a za grijanje vode se koristi solarni sustav, balkon ili terasu, većina pogled na more, vrt.

Sve je vrlo kvalitetno građeno, s pravom se može reći da je remek djelo struke. Okolni prostor je prikladno uređen. Dominiraju terasasti vrtovi s cvijećem, ružama, oleandrima, bugenvilijama, ali i korisnim mirodijskim mediteranskim biljem i voćkama; maslinama, limunima, narančama, itd. Kuća je okrenuta prema jugoistoku te je obasjana suncem tijekom čitavog dana. Pogled na more i okolnu prirodu je božanstven.

Taj “RAJ za BON REPOS” je stvoren za opuštanje i odmor. Ipak, za one koji vole biti aktivni, Lumbarda nudi raznovrsne sadržaje: plivanje, jedrenje, vaterpolo, kayaking, windsurfing, ronjenje, ribolov, šetnje predivnim krajolikom, vožnje biciklom, posjet vinskim podrumima, i sl.

Svega 50-tak metara od naših stanova nalazi se prekrasna plaža, koja će vam omogućiti nezaboravan užitak kupanja u moru kristalno modre boje kakve nigdje u Europi niste imali priliku vidjeti i osjetiti, jer se pješčane plaže u Lumbardi smatraju najljepšim plažama hrvatskog Jadrana i glavni su turistički adut mjesta. Ako nije tako častimo ručkom u konobi Gavuni, vaš drveni stol 30 centimetra od vašeg čamca gdje vas čekaju lijepa Ingrid i šarmantan sin Niko sa živom ribom ili večerom u restauranu pod lozom kod Zure – Bartula gdje vlada „Dalmatinski Bog“ zbog njegovih vina i likera !

Ispred kuće moguće je napraviti siguran vez za čamac zaštićen od vjetra, a za veće brodove s druge strane uvale je Marina Lumbarda sa stotinjak cjelogodišnjih vezova. Naš dragi prijatelj Nikola (mornar u marini) čeka vas i vaš brod.

Ovaj “RAJ za ODMOR” zamišljen je i sagrađen s puno ljubavi i truda te je pravi izazov za birane kupce koji znaju odabrati pravo mjesto za sebe i za BON REPOS…

CIJENE :

Jednosobni stanovi : terasa, more, parkirna mjesta… od 89.000 €

Dvosobni stanovi : terase, more, parkirna mjesta… od 99.000 €

Trosobni stanovi : terase, more, parkirna mjesta… od 109.000 €

I veće…